Нарешті ви прийняли таке важливе і водночас хвилююче рішення – побудувати власний дім. Тривалий і трудомісткий процес будівництва будинків під ключ з цегли завжди лякає потенційних забудовників, але він винагороджується очікуваним результатом. Не варто відкладати справу, просто слід завчасно розібратися в усіх супутніх нюансах.

Існує думка, що на будинок з цегли ціна завжди вища, ніж з інших популярних будівельних матеріалів. Але сам по собі цей продукт не з найдорожчих. Вартість зростає саме за рахунок виконання всіх робіт підрядником. А тому є шанс здешевити процес і побудувати будинок з цегли недорого, підібравши найбільш вигідну команду робітників.

Як обрати підрядника для будівництва будинків з цегли?

Перш за все переконайтеся, що маєте діло зі справжніми майстрами своєї справи. Навіть якщо ви профан в сфері будівництва та ремонту, не стидайтеся задавати тематичні питання потенційним підрядникам. Професіонали компанії ekodim розуміють, що клієнт хоче бути впевненим у результаті і не попасти на гроші, а тому чітко і зрозуміло роз’яснить всі етапи будівництва цегельного будинку. По можливості попросіть показати попередні виконані роботи.

Навіть якщо підрядник вам сподобався, не поспішайте довіряти йому свій цегляний будинок під ключ. Співпрацюйте лише з оформленими юридично особами як приватний підприємець або товариство з обмеженою відповідальністю. Також укладіть договір із прописаними обов’язками та правами обох сторін.

Побудувати будинок з цегли мають можливість далеко не всі, тому чужі рекомендації можуть бути недоречними. Якщо друзі починають рекомендувати недорогу будівельну бригаду, в якій працює чийсь-там знайомий, це не означає, що  допомагають саме вам знайти підрядника, можливо, просто намагаються влаштувати когось до вас на роботу.

Не поспішайте з висновками і ви обов’язково знайдете вигідну пропозицію для себе.

# # # # #

7 февраля, 2021