Процес облаштування сантехнічного вузла в місці громадського призначення трохи відрізняється від організації простору у ванній кімнаті в житловому приміщенні.

Тут встановлюють кілька унітазів, а також пісуарів, які розділяються між собою такими перегородками для туалету. Подібні вироби призначені для створення приватних зон, де відвідувачу комфортно займатиметься гігієнічними процедурами.

Подібні конструкції виконують із різних матеріалів, полотна яких потім вставляються в металевий профіль для кріплення на стіну та на підлогу. Кожен із видів перегородок у кабінки для туалетів повинен відповідати певним вимогам.

Кабінки не повинні деформуватися в умовах підвищеної вологості та перепадів температур. Ті перегородки, що підлягають монтажу в душових приміщеннях, мають бути вологостійкими. Крім цього, матеріал виробу повинен бути стійким до фізичних навантажень та хімічних миючих засобів.

Сантехнічні перегородки в Одесі виготовляють із різних матеріалів, найпопулярнішим серед яких є HPL-пластик. Це особливий матеріал, який є довговічним і використовується за різних температур в приміщенні (-50…+60ºС). Такі туалетні перегородки повністю безпечні для людей, а також відповідають гігієнічним нормам та стандартам.

Головною причиною, з якої встановлюють перегородки з HPL-пластику, є тривалий термін експлуатації та простоту в монтажі та догляді за кабінками. Подібні перегородки для санвузла виготовляються різними виробниками, поставляючи сировину з Європи, і кожна модель є надійною та стійкою до механічних навантажень.

# # # #

30 января, 2022