Робочі об’єкти можуть перебувати в найвіддаленіших місцях, куди під’їзд можливий тільки спецтранспортом по грунтових дорогах або лісових просіках. Сучасний вахтовий автобус, який можна придбати на веб сайті  Naftoavtomatika.com.ua подолає будь-які перешкоди завдяки тому, що повнопривідні машини подібного типу мають три осі. Це надає можливість монтувати на Всюдихідна шасі додаткове спеціальне оснащення. Виробництво і продаж вахтовок відразу націлена на забезпечення комфортного пересування робітників бригад і безпечного управління технікою водієм.

Особливості кузова вахтових автобусів

Крім того, що вахтові автомобілі комплектуються обладнанням, яке допомагає подолати важкопрохідні дороги, вони ще мають все необхідне для розміщення великої кількості людей. Стандартний фургон-вахтовка утеплений і облаштований подвійними склопакетами, може мати тільки пасажирський відсік зі спеціальними місцями для розміщення ручної поклажі або два відділення — пасажирське і невелике вантажне. Другий варіант передбачає окремі двері для доступу до багажу (ззаду) і для посадки-висадки пасажирів. Окремо оснащується доступ в водійську кабіну.

Внутрішнє оснащення нових вахтовок

Щоб бригада мала можливість із зручністю дістатися до місця призначення, а також сховатися від негоди і прийняти їжу, всередині вахтового автомобіля все розумно облаштовано. Крім комфортабельних крісел, є компактні столики, освітлення, вентиляція, подвійна система обігріву. Такі автомобілі популярні і затребувані, оскільки оснащені відмінними умовами для транспортування бригад і коштують порівняно невеликі гроші.

# # # #

27 апреля, 2020