Вибрати освітлювальний прилад в певну кімнату не так то просто, як нам може здатися на перший погляд. У наш час дизайнери створюють неповторні обстановки в будинках і квартирах. Невід’ємним елементом будь-якого інтер’єру, навіть його найважливішим елементом можна назвати люстру. Світло люстри висвітлює всі навколо і вносить свою атмосферу в простір кімнати. Звертайте увагу на обсяги кімнати, тому що якщо ви купите підвісну люстру для низької стелі, то вона зіпсує все візуальне уявлення про кімнату. Стельові люстри, світло яких спрямований в різні боки, здатні створити такий розсіює світло, який візуально збільшить простір маленької кімнати з низькою стелею.
Важливо також підібрати люстру з правильного матеріалу. Кришталеві люстри вигідно висвітлять велику вітальню, спальню і навіть ванну кімнату. Але для мінімалізму вони навряд чи підійдуть. Люстри бувають зі скла, пластику, металу, текстилю, і навіть паперу. Для кожного стилю характерне використання своїх матеріалів і певних форм.
Останнім часом стали популярними такі види сучасних стилів як поп- арт, фьюжн, модерн, хай тек. Знову в тренді стиль кантрі, завжди популярна і модна класика.

Джерело: https://lustra.kiev.ua/

# # # # #

2 августа, 2017