Бренд Coloplast належить компанії з Данії, яка на протязі багатьох років займає лідируючі позиції в сфері виготовлення та реалізації калоприймачів різних моделей. Вся продукція цієї компанії відрізняється високими показниками якості, надійністю і доступною ціною. Калоприймачі Coloplast виготовляються з використанням високоякісних матеріалів, які забезпечують надійний захист від протікань і виникнення неохайного запаху під час експлуатації.

Особливості калоприймачів Coloplast інтернет магазину Stomabag.com.ua

Купуючи калоприймачі Coloplast, ви зможете отримати якісну продукцію з хорошою ціною. Варто відзначити такі особливості виробів від цього виробника:
• Для виготовлення калоприемников Coloplast використовується інноваційний клейовий шар, особливістю якого є спиралевидная структура.
• Під час виготовлення задіють тільки матеріали, що не викликають алергічної реакції.
• За допомогою чергування адгезивних шарів виходить отримати високий рівень захисту і надійне кріплення.
• Двошарова структура калоприймачів Coloplast забезпечує відмінний захист від токсичних калових виділень.
• Спеціальна клейка структура була виготовлена ​​таким чином, щоб процес поклейки і зміни калоприймача відбувалася без будь-яких больових відчуттів.
• Висока пластичність клейовий пластини використовуваного для фіксації калоприймач на шкірі пацієнта. Виділяється тілом тепло розрівнює структуру клейовий пластини калоприймач.

Використовуючи такі пристрої як калоприймачі Coloplast люди з проблемами з каловиделеніем зможуть вести нормальний спосіб життя, і бути забезпеченими комфортним відходом.

# # # #

1 декабря, 2019